Sandy is going out

Szeri Viktor – SANDY IS GOING OUT
2021. június 20. h 21.30 Artus – Under500 Fesztivál

(Bemutató: 2018. február 9. MU Színház)

„Az előadás alatt végig nyomon követhető az önkontrollvesztés és egy katartikus állapot utáni visszatalálás saját magunkhoz.”

Hallottál már Sandyről? Tegnap találkoztam vele. Tudod milyen ruhában volt és milyen volt a haja? Ő a legmenőbb ember, akit valaha láttam. Azt hallottam tegnap Chris lefeküdt vele, de az a hír járja, hogy a lányokat is szereti. Gin-tonicot ivott és iszonyat jól táncol. Mindenki olyan akar lenni, mint Ő.

Ismerd meg Sandyt. Ő az új drog. Ha egyszer találkozol vele, felejthetetlen élmény lesz. A bőre puha, fiatal, intelligens, nem tudod levenni a szemed róla. A legmenőbb ruhákban jár, a legszexibb fiúkkal kavar és a legmenőbb kocsikból ugrik ki a legjobb bulik előtt. Szerinted neki is vannak problémái? Ő is szokott sírni?

A Sandy is going out a fiatal kultúra létbizonytalanságával és identitásválságával, a huszonéves generáció által nap mint nap megtapasztalt akadályokkal foglalkozik. Egy multimediális táncprojekt formájában az önfelfedezés folyamatát és annak nehézségeit kutatja.

Alkotó: Szeri Viktor
Előadók: Biczók Anna, Raubinek Lili, Szeri Viktor
Fény: Dézsi Kata
Zene: Molnár András

Produkciós partner: Katlan Csoport

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sín Kulturális Központ, Műhely Alapítvány
emmi sinlogo  muhelyalap nka

Az előadás forgalmazását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Video

A színpadon meztelenség látható.
Felhívjuk az arra érzékenyek figyelmét, hogy az előadás alatt stroboszkópot és füstgépet használunk, és a zene hangos lesz!
Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Albert Dóri kritikája

KNI fotók